Охранител в селско школо и роднини на 13-годишен ученик са

...
Охранител в селско школо и роднини на 13-годишен ученик са
Коментари Харесай

Охранител в училище пострада след саморазправа

Охранител в селско школо и родственици на 13-годишен възпитаник са се сбили, като гардът е стигнал чак до болничното заведение в Козлодуй

От пресцентъра на полицията във Враца оповестяват, че сигнал за абсурда, който прераснал в разпра, е бил подаден в полицията в Козлодуй в 10 часа през вчерашния ден. Преподавател от учебното заведение в село Гложене декларирал, че станал скандал, който бързо прераснал в пердах сред охранителя в учебното заведение, 64-годишен мъж, и родители и близки на 13-годишен възпитаник, съобщи

Оказало се, че след направена забележка от защитата на школото към ученика пристигнали майката на детето на 37 години, дядото на 64 години и негов братовчед на 19 години. И тримата са от селото.

Охранителят е бил превозен със профилиран транспорт до филиала на незабавната здравна помощ в Козлодуй, където е открито, че има две контузноразкъсни рани в региона на главата. Обслужен е и е освободен без заплаха за живота.

Извършителите на побоя са арестувани в районното ръководство на полицията в Козлодуй, а по случая е стартирано досъдебно произвеждане.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР