Охраната на британския принц Хари и на съпругата му Меган

...
Охраната на британския принц Хари и на съпругата му Меган
Коментари Харесай

Охраната на принц Хари и Меган в Канада е струвала 40 000 щатски долара на данъкоплатците

Охраната на английския принц Хари и на брачната половинка му Меган в Канада е коствала над 40 000 щатски $ на локалните данъкоплатци за два месеца, заяви в. " Дейли мейл ".

Това сочат данни от информация на полицията, получена от Канадската федерация на данъкоплатците. Според фактурите за два месеца - от 18 ноември предходната година до 19 януари тази година, разноските за защитата им възлизат на 56 384,52 канадски $ или близо 40 000 щатски $. В сумата не влизат заплатите на служителите на реда, а единствено спомагателните разноски като изключително работно време, пътни и дневни разходи. Принц Хари, Меган и синът им Арчи са били охранявани от канадската полиция до 14 март.

През март стана ясно, че херцозите на Съсекс и синът им са отпътували за Съединени американски щати и са се настанили да живеят в Лос Анджелис, в парцел на артиста и продуцент Тайлър Пери. Вестта за преместването им пристигна на фона на решението на канадските управляващи да не поемат повече разноските по защитата на фамилията след 31 март. От тази дата херцозите на Съсекс се отдръпнаха като високопоставени членове на английското кралско семейство и заживяха като финансово самостоятелни.
               

A post shared by (@theroyalfaamily) on Feb 15, 2020 at 2:23pm PST

Не е ясно кой заплаща за защитата на принц Хари, Меган и Арчи в Съединени американски щати. Приятели на фамилията настояват, че те сами покриват този разход. Неотдавна английски медии цитираха осведомени източници, съгласно които принц Чарлз се е съгласил да поеме тези разходи на младото семейство, с цел да върнат те парите на английските данъкоплатци, с които бе ремонтирана формалната им резиденция Фрогмор хаус във Англия. Според някои информации защитата на фамилията в Съединени американски щати коства към 4 милиона $ годишно, като принц Чарлз покрива 2 милиона $ от тях.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР