Охлаждането на яйцата е традиция за запазването на тяхното качество.

...
Охлаждането на яйцата е традиция за запазването на тяхното качество.
Коментари Харесай

Никога НЕ поставяйте ЯЙЦАТА в тази част на хладилника

Охлаждането на яйцата е традиция за запазването на тяхното качество. Но според от това къде ги поставите в хладилника, може да навредите на здравето си, разкрива специалист по предпазване.

„ Когато става въпрос за яйца, има голям спор за това къде би трябвало да се съхраняват, като някои споделят в хладилника, а други споделят на плота “, казава специалистът пред The ​​Sun. „ Общият консенсус е яйцата да се съхраняват в хладилника, само че не и в рафтовете за яйца, които нормално се намират на вратата на хладилника.
НЕ знаете това за ЯЙЦАТА, които купувате
Как харесвате яйцата си заран? Бъркани, забулени, пържени, в омлет? С толкоз доста способи да се насладите на яйцата, не е изненада, ч...
Прочети повече
Колко са невероятните изгоди от яденето по две яйца дневно

Защо това е малко известно предписание? Поставянето на яйцата във вратата на хладилника може да ги изложи на променливи температури, до момента в който отваряте и затваряте вратата през целия ден. Това от своя страна ги кара да гният по-бързо. По-добре е да съхранявате яйцата на рафт в хладилника, където температурата ще остане много непрекъсната.

Кои яйца са по-полезни - белите или кафявите?

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР