Огромно нарастване, предизвикано от неотдавнашното обръщане на лихвените проценти на

...
Огромно нарастване, предизвикано от неотдавнашното обръщане на лихвените проценти на
Коментари Харесай

Завъртането на лихвените проценти на Фед оставя „без място за грешки“ акциите и облигациите

Огромно повишаване, провокирано от неотдавнашното превръщане на лихвените проценти на Федералния запас на Съединени американски щати, разтревожи някои известни мениджъри на фондове, че пазарите в този момент наподобяват мощно уязвими към разочароващи стопански вести.

Акциите и облигациите се покачиха през последните два месеца и получиха сериозен подтик, когато Федералният запас изпусна най-големия си намек до момента, че може да стартира да разплита серията си от покачвания на лихвите още идната пролет. Възходът оставя акциите на Съединени американски щати покрай най-високите си равнища в историята.

В кратковременен проект това основава празнично въодушевление. Но това също значи, че основните активи в този момент се правят оценка като съвършени - един незлокачествен свят, в който централните банки понижават лихвените проценти назад, само че без икономическа криза да ги постанова. Големите вложители се тормозят, че тези догатки може да не съответстват и че ще е належащо доста малко, с цел да се наложи преосмисляне в година, изпълнена с ико...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР