Огромно имение с изкуствен електронно регулиран водопад в Бевърли хилс

...
Огромно имение с изкуствен електронно регулиран водопад в Бевърли хилс
Коментари Харесай

Българин плати $ 34 млн. за имение в Бевърли Хилс

Огромно имение с неестествен електронно контролиран водопад в Бевърли хилс е било продадено завчера за 34 640 000 $ на чужденец, обвързван с българина Христо Йорданов Христов, заяви " Варайъти ". Това е най-голямата договорка за годината с жилищен парцел в града. Между 2005 и 2011 година парцелът е бил благосъстоятелност на фамозната актриса Джоди Фостър.

Самоличността на купувача, както нормално, е замаскирана и към момента не е публично доказана. Но съгласно списанието има някои следи - първо, наподобява явно, че купувачът е чужденец; второ - имението е добито от конструкция, обвързвана с някой си Христо Йорданов Христов, някой, който или е бележит търговец на оръжие от България, или адаш на бележит търговец на оръжие от България, гадае " Варайъти ".

Сградата с 1325 кв. метра застроена повърхност, седем спални, киносалон и остъклена винарска маза е приключена през 2014 година при притежатели някогашен израелски боен Гала Ашер, трансформирал се в сполучлив магнат в бизнеса с парцели, и съдружници.

Първоначално е била оценена за 55 млн. $, " тъй че Христов - или който фактически е купил този исполин - е сключил сладка договорка, само че несъмнено това зависи от гледната точка ", заключава " Варайъти ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР