Огромният Саяд Гариби, по-известен като Иранския хълк, пожела да стане

...
Огромният Саяд Гариби, по-известен като Иранския хълк, пожела да стане
Коментари Харесай

Иранския хълк към Дейна Уайт: Дай ми шанс и ще убивам в UFC

Огромният Саяд Гариби, по-известен като Иранския хълк, пожела да стане част от най-голямата ММА организация в света. В своя акаунт в обществените мрежи някогашният щангист показа, че е отегчен от кльощави дребосъци и желае късмет да убива в осмоъгълника. Преди няколко седмици той разкри, че е победил COVID-19 и скоро ще направи своя дебют в клетката.
View this post on Instagram
on Sep 22, 2020 at 8:52am PDT
Гариби има вяра, че е подготвен за конкуренцията в UFC, само че желае разпоредбите да се трансформират, тъй като ще убие своя противник. Саяд разкри, че през ноември ще стане ясно името на боеца против който ще се изправи в дебютната си борба в ММА.

“Някои от тези кльощави и дребни бойци в действителност ме отегчават. Дейна Уайт, борбите от тежка категория могат да са доста по-вълнуващи, повярвай ми. Напълно съм подготвен за тях. Просто ми кажи кой е на моето равнище и на моя жанр, както и къде да го размажа.
View this post on Instagram
on Sep 10, 2020 at 9:41am PDT
Влизам в осмоъгълника за същинска борба, а не за веселба. Правилата би трябвало да се трансформират, тъй като не мога да подсигурявам, че моя противник ще оцелее. Следващия месец ще разглася моя първи противник на конференция. Ще е до 180 килограма”, съобщи Саяд Гариби в обществените мрежи. View this post on Instagram
on Feb 5, 2020 at 8:05am PST
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР