Огромният проблем пред българските граждани са инфлацията и особено цената

...
Огромният проблем пред българските граждани са инфлацията и особено цената
Коментари Харесай

Радев: Огромният проблем пред българските граждани са инфлацията и особено цената на хранителните продукти

Огромният проблем пред българските жители са инфлацията и изключително цената на питателните артикули. Предприетите от държавното управление дейности заслужават поддръжка, само че е нужна решителна битка против спекулата и нелоялната търговия, съобщи президентът Румен Радев. Той чака контролните органи да работят безкомпромисно и постоянно и още на следващия ден държавното управление да разгласи резултатите от инспекциите, както и ограничения, които да доближат до всеки български жител. Държавният глава разяснява и идните избори. По думите му партиите към този момент слагат свои стртегически цели. Ако желаят те да бъдат реализирани, те са длъжни да сформират постоянно държавно управление, добави президентът. Той участва на представянето на документалния филм „ Девет глътки независимост “ в Българска академия на науките.

В навечерието на следващата предизборна акция президентът Румен Радев се надява, партиите да са си извлекли поучения от предходните акции

Радев разяснява още, че служебното държавно управление е сложено пред голямо тестване от Народното събрание по отношение на организацията на изборите.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР