Огромни тапи и часове на чакане за влизане в България.

...
Огромни тапи и часове на чакане за влизане в България.
Коментари Харесай

Опашки и чакане с часове на Калотина: Какви са причините за огромните тапи 

Огромни тапи и часове на очакване за влизане в България. За това са алармирали българи, които настояват, че са останали четири часа на границата сред България и Сърбия, предава bTV. За какъв брой време се минава през граничен пункт " Калотина “ и има ли проблеми с трафика там?

През този граничен пункт всеки ден излизат 2500 автомобила и влизат над 10 000 коли и тежкотоварни камиони. В ранните часове на деня ситуацията е умерено и не се чака с часове преди да се премине границата. Няма трафик.

" Струпванията се случват най-вече поради дейния летен сезон и огромният напор от почиващи по родното Черноморие, както и в прилежащи страни. Капацитетът на пункта е осем гишета за вход в страната и пет за излаз. “, изяснява комисар Теодор Чешмеджиев, който е шеф на РД " Гранична полиция “ – Драгоман.

Той разясни, че сега на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина “ тече ремонт, който цели построяването на напълно нов пункт с нови уреди за гранична митническа инспекция. Строителните работи затруднява малко прекосяването, само че е основана организация за оптимално облекчение на придвижването.

" Уведомили сме екипите на " Спешна помощ “, тъй че при сигнал от наша страна те идват за минути – в случай че това е належащо, несъмнено “, разясни още комисар Чешмеджиев. От думите му излиза наяве, че към минута-две е обработката на един преминаващ автомобил. Интензивният трафик е от 9 до 22 часа, прибавя комисарят. При по-сериозно натоварване се чака по 20-30 минути.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР