Огромни проблеми за Тото от СкандаУ.“Пепси България окончателно прекрати сътрудничеството

...
Огромни проблеми за Тото от СкандаУ.“Пепси България окончателно прекрати сътрудничеството
Коментари Харесай

Световна компания прекрати договора си с Тото след скандала с Тити Папазов

Огромни проблеми за Тото от СкандаУ.

“Пепси България ” дефинитивно приключи съдействието си с Йонислав Йотов, прочут като Тото от дуото СкандаУ поради епизода на подкаста му с Тити Папазов, в който той описа потресаващата история за това по какъв начин е остригал някогашната си другарка. Решението на компанията за безалкохолни питиета пристигна на фона на бурна социална реакция против Тото поради неналичието му на реакция и последвало от него опрощение.

" Куадрант Бевъриджис " АД - формалната бутилираща компания на продуктите на " Пепси " за България, оповестяват в публична позиция, че са подхванали всички ограничения, с цел да прекратят сътруднечоството си с Тото, откакто в началото смъкнаха всички реклами с изпълнителя на 1 август.

" Считаме, че дейностите ни би трябвало да се правят при ценене на човешкото достолепие и физическата сигурност. " Куадрант Бевъриджис " се ангажира да поддържа общество, учредено на взаимно почитание и съпричастност, без злоупотреби, дискриминация или принуждение. Ние няма да предоставяме естрада на държание, което не демонстрира приемливост или предизвиква издевателството и насилието ", пишат от компанията.

ФрогНюз напомня, че абсурдът с Тото и Тити Папазов избухна четири месеца след самото изявление в подкаста на артиста поради покъртителния случай от Стара Загора с обезобразената с макетно ножче 18-годишна Дебора. Тогава консуматори в обществените мрежи припомниха, че Тити Папазов е разказал през смях фрапиращ сюжет с някогашната си другарка. Твърдеше се, че момичето е било на 16 година

По-късно в собствен коментар Папазов се извини и съобщи, че случката е остаряла, а момичето е било на 19 г. 

Тото обаче мълчеше. Единственият коментар бе този на брачната половинка му, която упрекна критиците в злоба и ги назова “изроди ”. Извинението на музиканта дойде откакто от “Пепси ” смъкнаха рекламите му, написа frognews.bg/.

Други сътрудници на Йотов също реагираха на държанието му. От велинградския хотел " Арте " оповестиха, че анулират запис на подкаста му там, очакван за 26 август.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР