Огромни парчета мазилка от стара къща в Стария град в

...
Огромни парчета мазилка от стара къща в Стария град в
Коментари Харесай

Мазилка падна върху жена в Стария град в Пловдив

Огромни части мазилка от остаряла къща в Стария град в Пловдив паднаха върху жена, минаваща по тротоара, заяви Нова тв. Пострадалата работи в близкия хотел. Гипсовите парчета се стоварили върху нея, до момента в който отивала да изхвърли боклука и трябвало да мине около рисковата къща.

            

Сградата е частна благосъстоятелност и от 7 години е необитаема. Полицията обезопаси региона, а общината съобщи, че ще санкции притежателите. Опасната сграда е на главната улица, по която минават всички туристи, посещаващи Стария град. Марияна Митева е претърпяла потрес и е вдигнала кръвно от случката.

Съсед сочи терасата, която е в неприятно положение и може да падне: " Да пази Господ, че е не станала и по-голяма пакост, да удари някое дете, наоколо е детската градина и отсам минават всяка заран деца. Всеки миг може да падне цялата къща ", споделя очевидецът Борис Христов.

" Огромен стрес, потрес. Това внезапно да ти падне, парче мазилка, то не знаеш какво в действителност пада, тъй като къщата е доста зле. Вдигнах и кръвно, доста е рисково ", декларира потърпевшата Марияна Митева.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР