Огромни километрични опашки се образуват на сръбско-българската граница през последните

...
Огромни километрични опашки се образуват на сръбско-българската граница през последните
Коментари Харесай

Километрични опашки на сръбско-българската граница, минимум 4 часа за влизане у нас

Огромни километрични опашки се образуват на сръбско-българската граница през последните дни, съобщи кореспондент на БГНЕС.

За влизане от Сърбия на българска земя се чака най-малко 4 часа. Основната част са пътуващи турски жители, които работят в Западна Европа и най-вече в Германия.

През днешния и утрешния ден се чака трафикът да се усили и опашките да доближат до 10 км. При този трафик е допустимо за влизане в България чакането да доближи 6-7 часа.

В момента Граничният пункт Градина/ Калотина е измежду най-натоварените в тази част на континента. " Над четири часа очаквам за влизане в България ", сподели турски жител пътуващ от Германия за Турция. Наш съотечественик показа, че " е изгубил близо 15 часа за прекосяването през Сърбия ". " Първо чакахме над 4 часа за влизане от Унгария в Сърбия, а в този момент също четири часа чакаме за прекосяване през Калотина ", сподели още той.

Проверките на българската граница са по-стриктни, тъй като се влиза от страна - Сърбия, която не е страна-член на Европейския съюз. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР