Огромната британска рок група Bring Me The Horizon реши да

...
Огромната британска рок група Bring Me The Horizon реши да
Коментари Харесай

Огромна британска рок група обявява, че ключов член на групата се е отказал само седмици преди началото на световното турне

Огромната английска рок група Bring Me The Horizon „ реши да се раздели “ със своя перкусионист Джордан Фиш единствено седмици преди международното им турне да стартира изключено.

В Instagram в петък групата, която е известна с шлагери, оглавяващи класациите, в това число Can You Feel My Heart и Throne, разгласи непредвидената вест с малко изказване в формалния си акаунт.

Изявлението гласи: „ Bring Me The Horizon реши да се раздели с Джордан Фиш. Искаме да му благодарим за музикалното странствуване, което предприе с нас, и да му пожелаем триумф във всичко в бъдеще. Междувременно ние продължаваме да работим върху Nex Gen, като напълно скоро ще пристигна напълно нова музика. Ще се забележим на турнето ни в Обединеното кралство през януари. "

37-годишният Джордан, който посвети повече от 11 години на групата, по-късно пое на своя Акаунт в Instagram, с цел да показа личното си изказване, до момента в който си спомня за невероятните благоприятни условия, които идват с това да бъдеш обособен от награждаваната рок гр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР