Огромна опашка от тежкотоварни автомобили се е образувала на Дунав

...
Огромна опашка от тежкотоварни автомобили се е образувала на Дунав
Коментари Харесай

7-километрова колона от тирове на Дунав мост 2 при 40-градусова жега

Огромна опашка от тежкотоварни коли се е образувала на " Дунав мост 2 " при Видин, посока Румъния. Колоната от камиони е близо 7 километра.
Още по тематиката
Причината за бавното прекосяване е, че всички транспортни средства над 3,5 тона минават през кантарите на румънската граница. Те са единствено два, а тази нощ заради механически аргументи единият не е работил.

Около 7 часа са належащо на водачите да преминат " Дунав мост 2 ". Те се оплакват, че чакат на 40-градусова жена без вода и тоалетна, съобщи Нова телевизия.

В Румъния се пропущат български жители без да им бъде налагана карантина. Сутринта от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че краткотрайно е прекратено от румънска страна прекосяването на хора и коли на граничните пунктове, съпределни на българските " Кайнарджа " и " Крушари ". Транзитните товарни коли минават българо-румънската граница единствено през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Русе " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Видин ". Товарните коли, които транспортират артикули от и за Румъния, минават и през останалите функциониращи пунктове на българо-румънската граница.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР