Огромна еуфория завладя пловдивчани осем дни преди големия финал за

...
Огромна еуфория завладя пловдивчани осем дни преди големия финал за
Коментари Харесай

Феновете на Локо и Ботев разграбиха близо 11 хиляди билета за финала

Огромна еуфория завладя пловдивчани осем дни преди огромния край за Купата на България сред двата пловдивски клуба Ботев и Локомотив. Историческият край ще се играе на 15 май (сряда) на националния стадион “Васил Левски” и е предстоящ с огромен интерес от футболен Пловдив.

До момента са били разпродадени общо 10 400 билета, като продажбата на пропуските продължава с цялостна мощна. Бултрасите изкупили 9000 билета за бранш А и Б, където ще бъдат настанени " жълто-черните ". 200 билета от „ черно-белите “ почитатели са били взети за бранш В, а към 1800 за бранш Г..

Днес стана ясно, че билети няма да бъдат продавани в деня на мача, защото срещата бе оповестена за рискова на днешното съвещание на БФС и Главна дирекция " Национална полиция”.

Тази вечер почитателите на Локомотив (Пловдив) ще могат да закупят билет за финала преди семейството на отбора на Етър. Привържениците на Ботев (Пд) пък могат да се снабдят с пропуск за мача от почитател магазина в Коматево и магазина на КПБП в " Кючук Париж ", ул. " Нестор Иванов " 1. Билетите могат да бъдат купувани на всички каси на Eventim в страната и партньорските каси в бензиностанции OMV, Български пощи, Technopolis, книжарници Orange и билетния център на НДК.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР