Огромен скандал се разрази с известната руска треньорка по фигурно

...
Огромен скандал се разрази с известната руска треньорка по фигурно
Коментари Харесай

Огромен скандал с известната руска треньорка в САЩ

Огромен скандал се развихри с известната съветска треньорка по фигурно пързаляне Етери Тутберидзе. Тя възнамерява пътешестване до Съединени американски щати, където да следи представянето на щерка си Даяна. 19-годишното момиче е родено в Лас Вегас и има американски паспорт, само че майка ѝ не се радва на положително отношение зад Океана.

Прочутата треньорка беше предизвестена, че няма да може да гледа по какъв начин щерка ѝ се пързаля от шефа на спортната пързалка Ребека Стъмп и посъветвана изобщо да не пътува до Съединени американски щати.

Според информации в Русия американците даже се готвят да арестуват треньорката. Причина за това е огромният допинг скандал на последната Олимпиада (Пекин 2022) с съветската състезателка по фигурно пързаляне Камила Валиева. Според настоящ в Съединени американски щати закон всеки забъркан в нарушение на антидопингови правила, може да бъде задържан в страната или в друга страна по искане на американците.

" За " това са и голяма част от потребителите в обществените мрежи в Съединени американски щати, които назовават Турберидзе " принудител ", а някои приканват ѝ щерка ѝ да бъде изгонена от Щатите.

Скандалът стигна и до Държавната дума на Русия, където се изрече олимпийската първенеца и брачна половинка на представителя на Владимир Путин Дмитрий Песков - Татяна Навка.

Тя назова протичащото се " призрачен сън " и дефинира проблемите на Тутберидзе като " същинска полуда ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР