Огромен скандал се разрази около футболния Ботев (Пловдив). Фен и

...
Огромен скандал се разрази около футболния Ботев (Пловдив). Фен и
Коментари Харесай

Скандал в Ботев Пловдив! Филипов напада служител и фен

Огромен скандал се развихри към футболния Ботев (Пловдив). Фен и чиновник на клуба оповестиха, че са заплашвани от строителя на стадиона Илиян Филипов. Велизар Цоакидис, който е последовател на „ канарчетата “, както и Божидар Караджов, мърчиндайзинг управител в клуба, демонстрираха притеснително видеа от охранителни камери. Кадрите са оповестени от пресслужбата на „ жълти-черните “, а на тях се вижда по какъв начин Илиян Филипов налита на пердах на двамата мъже. Изпълнителният шеф на клуба Алексей Киричек излезе с публична позиция, с която осъжда дейностите на Филипов.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Botev Plovdiv Football Club (@botevplovdiv)

„ В последните над шест месеца ставаме очевидци на гневна офанзива против нашия клуб. Дойде миг, в който не можем да повече да стоим и да гледаме безучастни, изключително когато клубът, тимът и цялостното ни показване бележат напредък.

Напоследък станахме очевидци на физическа експанзия против длъжностно лице, изпълняващо служебните си отговорности. Унижението и болката бяха преглътнати към оня миг в името на запазването на положителния звук с нашия някогашен сътрудник. Но това не даде резултат. Нещата се задълбочиха с дейности като прекъсване на асансьорите на стадиона, слагането на бариери в бранш А и ремонт на турникетите. Те бяха персонално закупени от господин Зингаревич.

Нямаше по какъв начин да подминем и оскверняването на персоналния парцел на ръководителя на миноритарния притежател. Акт, който ясно сподели офанзивата, както към членовете на съдружие ПФК Ботев. Така и към Ботев Пловдив и в частност притежателя Антон Зингаревич. Акт, след който изразихме поддръжката си към цялото жълто-черно общество, което желае да поддържа връщането на нормалността в нашия клуб.

Умишлено спестяваме и дейностите, осъществени против лица, които оказват помощ безкористно за развиването на Ботев Пловдив. Тъй като самите те не желаят лъжите и клеветите да обиден техните фамилии.

Кулминацията на безспирните подли офанзиви беше осъществена на 10.02.2024г. Тогава в изискванията на рецидив беше посегнато на един от най-върлите и безкористни почитатели на нашия клуб.

Искаме ясно да изразим позицията си за поддръжка към всеки един почитател, който бива притискан, унижаван, обичай и репресиран освен на територията на стадион Христо Ботев, само че и отвън нея.

След въпросните дейности, доказателствата, за които са предадени на правоохранителните органи, беше посегнато и на електрозахранването на стадиона. С цел да бъдат прикрити доказателствата за това.

Вярваме, че България е правова страна, част от огромното европейско семейство, където се изповядват полезности и разбирания надалеч по-висши от показаните от един кръг от хора, които явно не одобряват развиването на нашия клуб.

Ще продължим да се борим за връщането на нормалността в нашите среди. Като се надяваме с поддръжката на цялата жълто-черна общност да доведем тази борба до край. Нека дружно да създадем по този начин, че славната история на нашия обичан тим стане притежание на всички освен в България и Европа. Нека дружно да продължим да пишем историята си “, се споделя в формалната позиция на Ботев (Пловдив).

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР