Огромен пръстен със скъпоценен камък краси ръката на българката Радина

...
Огромен пръстен със скъпоценен камък краси ръката на българката Радина
Коментари Харесай

Майкъл Джордан-младши поиска българката Радина с брилянт

Огромен пръстен със драгоценен камък краси ръката на българката Радина Анева. Тя сподели " да " на предлагането за брак, което получи от първородния наследник на именития баскетболист Майкъл Джордан - Джефри. Предложението, което получи нашенката, е като сбъднатия сън на множеството дами - на фона на кристално сините води на Тихия океан, на терасата на най-скъпия хотел в Хонолулу, Радина показва голямото украшение, което краси нежната й ръка. Камъкът трансформира цветовете си от слънчевата светлина, а Радина е по-щастлива от всеки път.



" Казах " да ". Сгодена съм ", разяснява споделения момент българката, която изживява американската фантазия, написа в. " България през днешния ден ".

Първородният наследник Майкъл Джордан Джефри е в сериозна връзка с българката от близо 2 години, като двамата криеха от всички връзките си. Именитият правоприемник не пести пари в желанието си да завоюва сърцето на обичаната си, откогато са дружно. Освен поредност екзотични пътешествия той я засипва със скъпи дарове, измежду които са последните модели на всички артикули на фамилната им марка " Еър Джордан ".

През 2016 година Радина Анева прекара Коледа с милионерското семейство Джордан. Постепенно се трансформира в постоянен ВИП клиент в ложите за звездите по време на баскетболните мачове, на които я води обичаният й. Джефри също е бил баскетболист, само че преди няколко години се отхвърля от професионалния спорт и стартира да се занимава с мениджмънта на фамилната марка. Междувременно Радина единствено след година работа в медийния конгломерат " Туенти Сенчъри Фокс " е нараснала като началник екип.

 Радина Анева открадна сърцето на сина на Майкъл Джордан @@@

След година възходи и за двамата Радина на собствен ред показа половинката на околните си в България. За рождения си ден през септември тя докара в София Джефри Майкъл Джордан, с цел да го запознае с родителите си. След това го разведе из провинцията и двамата отпрашиха назад към Америка. Там обаче те не се задържали задълго. В средата на ноември Джефри завел обичаната си на Хавайските острови с ясното желание да направи решителна крачка и да й предложи да се оженят.

 Радина Анева открадна сърцето на сина на Майкъл Джордан @@@

Прясно сгодените влюбени прекараха 10 незабравими дни на Хаваите, с цел да отпразнуват едно от най-важните събития в живота си. В последните 6 месеца Джефри Майкъл Джордан и Радина Анева обикалят целия свят и радват почитателите си със фотоси от екзотични дестинации - Кабо Верде, Мексико, Хонолулу и, несъмнено, България, от която американците са очевидно удивени. Хилядите почитатели на двойката заливат влюбените с мнения и благопожелание за слънчев живот, само че никой не отваря и дума по кое време ще е шеметното събитие.

ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА РАДИНА ВИЖТЕ ТУК!!!

 Радина Анева открадна сърцето на сина на Майкъл Джордан @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР