Огромен пожар лумнал в къщата на възрастна двойка в пловдивското

...
Огромен пожар лумнал в къщата на възрастна двойка в пловдивското
Коментари Харесай

Огнеда драма край Пловдив: Пламна къщата на пенсионери, прав...

Огромен пожар лумнал в къщата на стара двойка в пловдивското село Цар Калоян. Сигналът за зародили пламъци бил подаден към 16.30 часа през вчерашния ден. На място са били изпратени три екипа огнеборци, оповестиха за " Марица " от пожарната работа в града под тепетата. Гасителните дейности траяли повече от 2 часа. Благодарение на напъните им, къщата е избавена, само че са нанесени съществени материални вреди. Покривната структура, която била дървена, изгоряла изцяло. Благодарение на това, че изпод има бетонна плоча, пожарът не се е увеличен. 







По думите на съседи, бабата и дядото, на 80 и 88 години, правили зимнина и варили буркани. Изведнъж огънят лумнал, а пенсионерите се изплашили. За благополучие те не са потърпевши. 







След огнената драма, тяхната внучка написа пост в обществените мрежи, в който търси помощ за възобновяване на пламналата къща.  " Щетите са големи. Моля, в случай че има доброволци и искащи да ни оказват помощ с каквото могат, да ми пишат. Благодаря ви авансово! ", гласи апелът на Спаска. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР