Огромен и много скъп джип помете спирка в центъра на

...
Огромен и много скъп джип помете спирка в центъра на
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Уникално скъп Брабус помете спирка в центъра на София

Огромен и доста безценен джип опустоши спирка в центъра на София, а като по знамение няма жертви, видя кореспондент на Lupa.bg. Моделът " Мерцедес Брабус " 800, който тежи близо 2,6 тона и е едно от най-здравите возила, се е разрушил в дребните часове на днешния Ден на будителите, който можеше да се трансформира в призрачен сън за нечии фамилии.



Водачът изгубил ръководство и връхлетял с висока скорост върху трамвайната спирка на столичната ул. " Алабин " в посока площад " Македония ", и е съумял да изпочупи цялата си предна част - нещо, за което учуди служителите на реда и експертите, пристигнали бързо на мястото на случая, на който се разлетяли защитните колчета и знаци.



В непосредственост до джипа има и кенче бира, а органите на реда допускат, че случаят е станал поради почерпен водач, който нощес може и да е чествал Хелоуин и надали е бързал, с цел да посрещне първите слънчеви лъчи с Деня на будителите.





" Брабус " -ът, който е на стойност близо 390 000 евро, е с немска регистрация - от Крефелд, и с тарикатски номер - KRTS 4444.

Районът към момента е отцепен, а служителите на реда откриват аргументите за злополуката и пазят в загадка самоличността на водача и неговите спътници. Движението на колите към момента е затруднено в региона, напредването в тази част на центъра е най-удачно с трамвай.

Снимки: Lupa.bg







Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР