Ограниченията за движение по магистралата М-4 Дон, която е основен

...
Ограниченията за движение по магистралата М-4 Дон, която е основен
Коментари Харесай

След метежа в Русия: Ограниченията за движение по магистралата М-4 Дон остават

Ограниченията за придвижване по автомагистралата М-4 " Дон ", която е главен излаз от Москва и Тула, през днешния ден остават в действие, заяви в " Телеграм “ държавната компания " Руски автомобилни пътища ", съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция. 

" Ограниченията за трафика по автомагистрала М-4 " Дон “ в Тулска и Московска област остават в действие ", се споделя в известието. 

Тежко въоръжените наемници от " Вагнер " през вчерашния ден през по-голямата част от времето напредваха към Москва точно по М-4 " Дон ". Пригожин реши да деескалира обстановката, която се оказа огромно предизвикателство пред властта на Владимир Путин, с цел да избегне " проливането на съветска кръв ", напомня Ройтерс. 

Същевременно наложените през вчерашния ден ограничавания за придвижване по автомагистралите в Ростовска област са анулирани, съобщи ТАСС.

Губернаторът на съветската Белогорска област Вячеслав Гладков съобщи, че на жителите на Шебекино скоро може да бъде позволено да се върнат по домовете. Решението ще бъде взето по-късно през днешния ден.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР