Ограниченията във връзка с Covid-19 в Англия ще ставата все

...
Ограниченията във връзка с Covid-19 в Англия ще ставата все
Коментари Харесай

Солени глоби за отказ от самоизолация в Англия

Ограниченията по отношение на Covid-19 в Англия ще ставата все по-строги, в случай че разпоредбите не бъдат спазвани, съобщи тази заран английският министър на опазването на здравето Мат Ханкок на фона на решението на държавното управление да се постановат санкции до 10 000 паунда за тези, които не се самоизолират, написа Inews.

Мат Ханкок съобщи в политическото неделно шоу на Андрю Мар от Би Би Си, че " страната е на ръба и има избор ". " Ако всеки съблюдава разпоредбите, тогава ние можем да избегнем наново налагане на общонационална карантина ", посочи Ханкок.

Министърът добави, че не желае общонационална карантина, само че не може да я изключи. Премиерът Борис Джонсън и през днешния ден продължава консултациите какви тъкмо ограничения да се вземат поради на продължаващото повишаване на случаите на заразяване с Covid-19. Говори се за нещо като мини-карантина в Англия за две седмици със възбрана за другарство сред обособените фамилии и понижаване на работното време на заведенията. Със сигурност обаче от 28 септември ще влезе в действие санкция до 10 000 паунда за хората, които би трябвало да се самоизолират и не го сторят. Става дума за тези, които или имат позитивна проба или са били в непосредствен контакт с такива хора съгласно системата за следене.

Предвижда се обаче еднократна помощ от 500 паунда за тези, които са с ниски приходи и се наложи да се самоизолират, както и санкции за работодатели, които по някакъв метод санкционират служащи, на които е казано да се самоизолират. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР