ограниченията от ниво 5 поне до 5 април. В същото

...
ограниченията от ниво 5 поне до 5 април. В същото
Коментари Харесай

Ейре удължава ограничения до 5 април, връща през март учениците в клас

ограниченията от равнище 5 най-малко до 5 април. В същото време, стартира поетапно връщане в учебно заведение за всички възпитаници през март. Това удостовери ирландският министър председател Майкъл Мартин в телевизионно послание, съобщи irishexaminer.com. " Знам, че хората са физически и прочувствено изтощени от тази пандемия. Тя оказа голям напън върху всеки от нас поотделно и като общество, а предприятията и чиновниците са надълбоко обезпокоени за бъдещето., призна той.

Учениците стартират да се връщат в класните стаи за присъствено образование от идващия понеделник . От 29 март ще бъдат отстранени и други ограничавания. Той сподели, че ще бъдат предоставени спомагателни 20 милиона евро за лекуване на уязвимите групи.
 Ейре с 1000 умряли и 100 000 инфектирани през януари
Ейре с 1000 умряли и 100 000 инфектирани през януари

Спад на новозаразени, само че устойчиво равнище на заболеваемост

Става въпрос за преразглеждане на наложените ограничавания за: действия и срещи навън отвън домакинството; удължение на актуалното ограничаване за придвижване от 5 км; действия навън, в това число спорт и някои строителни работи.

Всяко в допълнение облекчение на рестриктивните мерки след 5 април ще се нуждае от интервал от още три до четири седмици , с цел да може да се направи оценка на въздействието на измененията, сподели той. Изискването за работа от у дома ще продължи да бъде в действие през целия този интервал, в случай че работата не е от значително значение за здравето, обществените грижи или друга съществена услуга или активност, която не може да се прави от вкъщи.

Правителствените стратегии за поддръжка ще продължат до юни.
 Ейре отваря заведенията, министър председателят уверен в спазването на ограниченията
Ейре отваря заведенията, министър председателят уверен в спазването на ограниченията

Ваксините предстоят, да не смъкваме гарда, изиска Мартин

Страната записва 45 умряли и 575 новозаразени за денонощие. Общата статистика към този момент демонстрира над 4180 умряли и 216 300 инфектирани с ковид.

Припомняме, че предходната седмица, министър председателят заяви, че страната няма да отвори хотелите преди средата на лятото заради високо ново на заболеваемост от COVID-19. Барове, заведения за хранене, кафенета и хотели бяха затворени в Република Ирландия през по-голямата част от последната година, като последната национална обсада е в действие от края на декември. Страната е на 16 място от 30-те страни, следени от Европейския център за надзор на болесттите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР