Ограничения в движението на тежки камиони над 12 тона в

...
Ограничения в движението на тежки камиони над 12 тона в
Коментари Харесай

Ограничават тежките камиони по АМ Тракия“ на 2 и 3 март

Ограничения в придвижването на тежки камиони над 12 тона в сектора от 5-и до 23-ти км на автомагистрала „ Тракия “ в посока Бургас ще бъдат въведени на 2 март от 12 до 19 ч. и на 3 март от 8 до 14 ч., оповестява АПИ.

„ Временната организация на придвижването е поради упования натоварен трафик за трите почивни дни към националния празник “, прецизират от пътната организация.

В момента придвижването по моста при 20-и км в посока Бургас се реализира единствено в изпреварващата лента, показват от АПИ. То се нуждае от спешен ремонт и трафикът е стеснен в дейната и спешната лента за осъществяването на подготвителни работи за иден ремонт на пътната плоча на селскостопанския подлез при 20-ия км на автомагистралата. За тежкотоварния трафик е обезпечен обходен маршрут по пътя София – Пловдив.

Автомобилите над 12 тона се отбиват при 5-и км в посока Бургас на Автомагистрала „ “ракия “ по пътната връзка с първокласния път и се връщат на автомагистралата през пътен възел „ Вакарел “ – при 23-ти км на Автомагистрала „ Тракия “. Ограничението ще е в действие до 10 май.

На 5 март за час и половина – от 11 до 12.30 ч., ще бъде лимитирано придвижването в сектор от пътя Смолян – Широка лъка, поради обичайния кукерски събор „ Песпонеделник “. Всички коли ще изчакват на място. При нужда ще се обезпечава прекосяването на коли със специфичен режим на придвижване, предизвестяват още от АПИ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР