Оградата около Паметника на Съветската армия на първо място има

...
Оградата около Паметника на Съветската армия на първо място има
Коментари Харесай

Фандъкова с коментар за оградата около Паметника на Съветската армия

Оградата към Паметника на Съветската войска преди всичко има ролята да отбрани жителите от падащи плочи. Това заяви кметът на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска пред публицисти.

Тя разяснява тематиката по време на инспекция на построяването на автоматизираната система за сметосъбиране в регион „ Младост “, предава Българска телеграфна агенция. 

„ Има решение на Общинския съвет от преди няколко месеца. Новият регионален шеф изяви подготвеност и воля да осъществя това решение “, уточни Фандъкова.

И добави, че паметникът е обследван и не е задоволително сигурен. По думите ѝ след сигурността на последващо място ролята на оградата е да извърши това решение на Столичния общински съвет.

„ Това че политическите водачи намират за доста добра опция да вършат акцията си, всеки да активизира своите симпатизанти посредством паметника, сигурно е част от акцията за локалните избори “, разяснява столичният кмет. 

„ Очакваше се напрежение, за мен е значима сигурността на града. Направих среща с министъра на вътрешните работи, бяхме в непрекъсната съгласуваност с оглед и провеждането на футболната среща “, сподели Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска във връзка вчерашното засилено полицейско наличие към Паметника на руската войска. 

„ Полицията си свърши работата “, сподели още тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР