Огнян МинчевКакто и очаквахме, слуховете за затваряне на руското посолство

...
Огнян МинчевКакто и очаквахме, слуховете за затваряне на руското посолство
Коментари Харесай

Не показахме вратата на Митрофанова заради една друга лелка и плешив чичко, който удивително прилича на др. Живков

Огнян Минчев

Както и чакахме, слуховете за " затваряне " на съветското посолство се оказаха пресилени. Москва в никакъв случай не признава да е допускала неточности, по тази причина Митрофанова няма да бъде изтеглена от София до момента в който не отшуми абсурда. Оставили са я да дирижира българските кремълски тролове - вопият по ФБ на съветското посолство, " Майко Русийо, на кого ни оставяш... " Ами че като ти е майка Русия чий... (Боже елементарни ме) го търсиш в България бе, робе заблудений?

Но по-скоро рано, в сравнение с късно посолството ще би трябвало да се върне към business as usual. Трябва да се ръководи голямата мрежа от доносчици, дьонмета, тролове и медийни пауни, които цапат в кафяво съзнанието на милиони българи. Трябва да се практикува ежедневният рекет в " енергийните доставки " и свързаната с него система от рушвети по върховете и долините на властта. В прочут смисъл арогантността на високопоставената лелка пречи на всички тези неща. Затова в един прекрасен миг тя тихомълком ще бъде оттеглена.

Въпросът е за какво ние не й показахме вратата? Известно е за какво - поради една друга лелка, поради един плешив чичко, който изумително наподобява на други Живков (не единствено външно)... (моля довършете листата наум), и поради заканите им да бутнат държавното управление. Добре е, че на изпроводяк същото това държавно управление понижи броя на съветската резидентура до равнището на група, два пъти по-голяма от съответното съветско посланичество в Нидерландия и Румъния (по думите на номинирания за нов министър председател Асен Василев). Имаме редица съображения за метода - и процедурата, по които се вършат сходни неща. Ама то в България хубавите работи все по най-странния метод стават. Оставаме с вярата, че представителството на РФ у нас ще бъде отстоявано от идващите държавни управления до сегашното равнище от 43 души - най-малко! Ох, тя вярата крепи индивида...
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР