Огнян МинчевВотът на недоверие разбира се е цирк. Възможност за

...
Огнян МинчевВотът на недоверие разбира се е цирк. Възможност за
Коментари Харесай

Вотът на недоверие - предизборно путинските дьонмета да изиграят един маскара кьочек

Огнян Минчев

" Вотът на съмнение " несъмнено е цирк. Възможност за чалга буфонадата, дементният остатъчен комунизъм и путинските дьонмета да изиграят предизборно един " безсрамник кьочек ". Ако им хареса - ще изиграят и втори, отново преди изборите... Излишно е да си припомняме, че с ръководството на една страна смешка не трябва, а цирк - още по-малко. Особено когато над целия свят се сгъстяват буреносни облаци. Но на нас ни стана табиет - и при слънчево време, и при настъпваща стихия да си вършим подбив с ръководството на единствената ни страна, с бъдещето на единственото ни общество. Нямам поради единствено настоящата чалга-частушка " съпротива ". Имам поради и " сглобката ", в която скърцат един другиму със зъби и си подлагат динени кори. Време е да си напомним - това не може да продължава безпределно.

Ще го отнесем, не се майтапя, ще го отнесем!

Когато отидете да си купите дреха - гледате да е красива и здрава. Като отидете на концерт - гледате изпълнителите да са майстори, в който и да е род. Домът си подреждате с най-хубавото, което можете да си позволите. Като си " купувате " държавно ръководство - вадите " куцо и сакато ", слушате препоръките на най-озлобени и некадърни хора. Защо? На децата си у дома няма да пуснете " Ще ти скъсам... еди какво си ". А в Народното събрание си освен пускате това " музикално произведение ", само че го оставяте да се върти към този момент 3-4 парламентарни сезона - дружно с други сходни " музикални творби ".

Хайде малко да се вчовечим в качеството си на " политически животни " (Аристотел)! Не ми казвайте, че от нас не зависи. Няма кой различен с изключение на нас да сложи отпред хора, които имат поне прилични благоприятни условия да ръководят. А тези хора, един път посочени, могат да се опитат да свършат малко потребна работа за всички ни. Не настоявам, че е елементарно - нито, че ще стане изведнъж. Когато мерят някого за политически представител, американците се питат - " Би ли си купил от него остарялата му кола? " Така практично заобикалят заплахата да гласоподават за явни измамници... А вие бихте ли си купили... велосипед от...?
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР