Огненият ад, в който попаднаха десетки коли в автоморга в

...
Огненият ад, в който попаднаха десетки коли в автоморга в
Коментари Харесай

Покъртителни подробности за огнения ад в Хасково, погълнал 100 коли ВИДЕО

Огненият пъкъл, в който попаднаха десетки коли в автоморга в Хасково, към този момент е сподавен. Пожарната оставя дежурни да следят мястото, оповестява haskovo.live.



Димът, който обгази близкия квартал „ Изток” към този момент се разнесе от вятъра, само че към момента няма информация дали и какъв брой е бил рисков за хората той.



Кметът на общината Станислав Дечев, който беше на мястото на случая, осведоми шефа на Регионална инспекция за опазване на околната среда Хасково и изиска еко-инспекцията да направи замервания.



Пожарни от три общини гасиха пламъците. Повече от два часа продължи битката на огнеборците с пламъците в автоморгата.



Никой към момента не може да каже какви са вредите. Единствено се знае, че обектът е проверяван за пожарна сигурност и досега не са установени нарушавания.



Само бързата реакция на пожарната избави от изпепеляване цялата морга за коли, близката ЖП- гара и прилежащите парцели.



Районна прокуратура – Хасково образува досъдебно произвеждане за това, че е запалено имущество на забележителна стойност. Разследването се прави от чиновници на ОД на МВР-Хасково, прецизираха от Апелативна прокуратура Пловдив.

Сигналът до обвинителите е за пожар в пункт за изкупуване на черни и цветни метали в Хасково. В него се съхранявали остарели коли, предадени за вторични първични материали. Собственик въз основата е юридическо лице.

 изпепелени места

До момента е открито, че са изгорели елементи и купета на над 100 остарели коли. Разследването по случая продължава под управлението на Районна прокуратура – Хасково.

 битка с пламъците

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР