Огнена забранена любов изгаря до полуда две влюбени гълъбчета от

...
Огнена забранена любов изгаря до полуда две влюбени гълъбчета от
Коментари Харесай

Секс на екс! „Дърт козел млада върба лющеше“ във врачански вариант /снимки/

Огнена неразрешена обич изгаря до лудост две влюбени гълъбчета от Враца, научи осведомителна организация BulNews.bg. Историята може да бъде разказана със заглавието на известната ария „ Дърт козел млада върба лющеше “. По разбираеми аргументи имената на неверната върба и дъртия козел ще бъдат спестени, само че историята плаче да бъде разказана.
В основната роля е известният лъжец П.Ц., който обича агнешкото повече от всичко на света. Любовчията сякаш има дългогодишна сериозна връзка със застаряващата Е.Г., която е затворил в първокласна квартира в София, само че в действителност бичи по непознато като банциг в мебелна компания. Прехвърлилият 40-те години плейбой от дълго време брули сливите във фейсбук и при следващата беритба попаднал на 19-годишната К.Г., която е щерка на прочут автотърговец. Беззащитното моме, което е от новата годишна продукция и е втора година студентка в София, от дума на дума се озовала без гащички на задната седалка на скъпия джип „ Ауди “ на дъртия козел.
Така към този момент 6 месеца влюбените гълъбчета си вървят на посетители във Враца, пътуват дружно до София и спят в един и същи хотел. Нещата са толкоз напреднали, че младата върба към този момент го назовава пред приятелките си „ мъжа ми “ и крои грандиозни проекти за взаимен живот с него, без да знае, че е следващата секси играчка за опитния орач.
През това време дамата на П.Ц. богоугодно го чака в фамилното им огнище в столицата, без да усеща, че пламъкът на любовта загасва и топлината отлита през комина. Тя знае, че благото й е доста ангажиран с правенето на пари и демонстрира схващане за честите му отсъствия.
Загадка е дали бащата на К.Г. знае, че щерка му е оплетена в мрежите на застаряващия плейбой. Очакванията са, че дългогодишният му опит в продажбата на коли го е научил да разпознава ментетата и да успее в точния момент да избави дъщеря си от лепкавите лапи на измамника.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР