Огнеборци спасиха пловдивчанин, останал заклещен цяла нощ в тръба. Мъжът

...
Огнеборци спасиха пловдивчанин, останал заклещен цяла нощ в тръба. Мъжът
Коментари Харесай

Огнеборци спасиха мъж , останал заклещен цяла нощ в тръба

Огнеборци избавиха пловдивчанин, останал заклещен цяла нощ в тръба. Мъжът се прибирал към дома си нощес и пропаднал в пластмасова тръба, оставена за отводняване, оповестиха от пресцентъра на Регионалната дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ". Инцидентът е станал покрай стадиона в кв. Коматево в Пловдив.

Човекът е бил заклещен повече от 11 часа в тясното и дълго пространство с вдигнати нагоре ръце. Правил е опити да излезе самичък, само че защото тръбата е тясна, дълга и гладка, не съумял. Не е имало и кой да му окаже помощ, защото мястото е отдалечено от жилищните постройки. Ранобудна пловдивчанка, която тази заран разхождала кучето си, чула виковете му и незабавно позвънила за помощ. 

В акцията по спасяването се включиха два екипа огнеборци, екип на Спешна помощ и ВиК. Жител на квартала оказал помощ с багера си и разкопал пространството към тръбата.

Тръбата е била прерязана и спасителите са извадили заклещения мъж. Медиците са открили, че по индивида има единствено леки охлузвания. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР