Огледало Поддържането на перфектен маникюр през есента е трудоемка задача. Най-малкото

...
Огледало
Поддържането на перфектен маникюр през есента е трудоемка задача. Най-малкото
Коментари Харесай

Маникюрът през есента - с цвят на жълти листа и плодове СНИМ...

Огледало

Поддържането на съвършен маникюр през есента е трудоемка задача. Най-малкото тъй като би трябвало да бъдем по-деликатни с цветовата палитра при лаковете. Искрящите тоналности се набиват на очи и притеглят вниманието сходно на светофар. Затова те не са толкоз подобаващи за сезона, който допуска по-пастелни нюанси. Такова е амплоато му и сякаш е по-добре да го следваме, вместо да му се противопоставяме...

Вярно е, че при маникюра съществува и доза екстравагантност. Тя обаче би трябвало да е добре съобразена с тоалета. Точно по тази причина е хубаво да се въздържаме от дръзки решения в всекидневието, в случай че няма специфичен мотив за това. Изключение от правилото са и моментите, когато комбинираме ноктите със специфичен изчистен тоалет и залагаме на декорациите върху тях като акцент. Тогава можем да си позволим леко претрупване и по-ярки рисунки.



Есенният сезон обаче е време на потиснатост и по тази причина за всеки ден не е нужно да се изхвърляме, с цел да бъдем настоящи. Достатъчно е да заложим на свежи хрумвания и асоциации с есента. Онази прелестна златна есен, която ни носи обилие от отрупани лози, уханни круши и дюли, и късни праскови, събрали цялото слънце от отиващото си лято. Мислейки в тази посока, могат да ни хрумнат хиляди хрумвания, с които да разкрасим ноктите. Подобна есенна картина насочва в вярната посока, с цел да проявим креативност, съобразена със спецификата на сезона. Така че за какво да не претворим всичко това, което есента ни подарява, върху маникюра? Падащите пъстроцветни листа също могат да дадат подтик на въображението ни във връзка декорирането на ноктите.

Претворяването на позитивните аспекти от есента в хрумвания за маникюр е изключително уместно. в случай че дрешникът ни за сезона е в малко по-сивкави или мрачни тонове. Съчетавайки тъмната жилетка с посланието за обилие, което носят изрисуваните с лакове нокти, ние я вършим декор за един есенен сюжет, колкото и налудничаво да звучи. Обяснението е, че при сходна композиция вниманието пада върху маникюра. Това е метод да избягаме от цветовете, които в съзнанието ни провокират потиснато въодушевление.



Може би към този момент се досещате за палитрата, на която би трябвало да заложите след всичко казано дотук. Есенните цветове са оранжево, жълто, червеникавите оттенъци, които минават към кафяво, и, несъмнено, на места можем да капнем и малко златисто, само че без да прекаляваме с блясъка. Него можем да запазим за идващия сезон - към Коледа, когато всичко към нас ще заблести, а брокатът безусловно ще затрупа ноктите ни. Така че самообладание - има време и за това! За декор умерено можем да използваме и пастелното зелено, защото всички изброени цветове се открояват добре на него.

Засега предлагаме някои настоящи хрумвания, а в случай че решите да ги доразвиете в лична интерпретация, може би ще се получат шедьоври!

Златен дъжд

Опадалите листа, които са като златен есенен дъжд, елементарно могат да бъдат претворени върху нокътната плочка. Достатъчни са минимални художнически умения за това. Няма значение дали употребявате по-светъл, или по-тъмен декор. Те постоянно ще се откроят и изпъкнат.

Хелоуин не е надалеч



Съвсем разумно есента се свързва и с тиквите. Те участват неотменно в менюто през този сезон. Затова нищо не пречи да включим претекстове, които припомнят за тях, и в маникюра си. Така сигурно ще бъдем видяни. Няма метод близките да не се възхитят на леката задявка. Освен това следва честването на католическия ден на Вси светии, за който тиквите наподобяват като още по-актуална украса.

Есенни елементи



Есента изобилства от тях. Ако нямате хрумвания, просто се разходете по пазара и хрумките незабавно ще дойдат от единствено себе си. С плодовете, претворени в решения за маникюр, ще подобрим настройката си за сезона и ще създадем на пух и прахуляк стандарта за мраз и дъждове. Нека бъдем положителни и да си подсещаме за положителните страни на есента, които не са по никакъв начин малко.

Минзухари



Много постоянно дамите избират цветята като украса на ноктите. Те са лесни за изобразяване и в това време доста ефектни. Затова - ако си падате по цветчетата, предлагаме да се спрете на минзухарите като по-актуални за сезона. Можете да ги претворите в оранжево или нежнолилаво, като няма да сгрешите с никой от разновидностите.

Класиката е опция

Ако нямаме време за опити или пък есенните рисунки ни наподобяват трудоемки, няма да сбъркаме с универсалното решение на всички проблеми - френския маникюр. Този избор демонстрира изтънчен жанр и е подобаващ, в случай че тоалетът не допуска заигравки с декорациите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР