Огледалната дата 10.10 носи нещо чисто ново, звездопад сбъдва желанияРетроградните

...
Огледалната дата 10.10 носи нещо чисто ново, звездопад сбъдва желанияРетроградните
Коментари Харесай

Октомври: 5 планети се обръщат. Идва по-лекото

Огледалната дата 10.10 носи нещо чисто ново, звездопад сбъдва стремежи Ретроградните Меркурий и Сатурн си отиват, истината става ясно
 

5 планети, които сменят посоката си, огледална дата, която носи нещо ново, звездопад, сбъдващ стремежи. Наскъпващият октомври наподобява много по-позитивен на фона всички напрежения напоследък. Според астролозите това е идеалното време за нови проекти, за разчупване на страховете и за осъществяване на дълго отлагани задания. Месецът стартира с равносметка на миналото лято, продължава с салдото на Везните и приключва с интуицията на Скорпиона.Едва 4 са неподходящите дни, в които би трябвало да внимаваме за измами, спорове, неистини и разочарования - 6, 13, 20, 28.
6 октомври - завършек на ретроградния Плутон
Първата планета, която ще стартира директното си придвижване, е Плутон, който бе назадничав от 27 април. Най-отдалечената планета от Земята се свързва с психоанализата, трансформацията на мисленето и вътрешните убеждения. Първите няколко дни на месеца към момента имате време да извършите разбор на последните 5 месеца, да осмислите грешките си и да си вършиме заключения. За това доста оказва помощ Плутон. Но внимавайте, планетата не обича кавгите. Решението на всеки проблем минава през спокойни диалози със солидни причини. Ако нямате сили за равносметка, насладете се на идващите дни след 6 октомври - това ще е време за нови запознанства, романтика и обич, общуването ще върви с лекост. Намирането на общ език с хората ще бъде доста по-лесно и този резултат ще продължи няколко месеца - до идната назадничавост.
10 октомври -огледална дата
10.10 е превъзходен ден да предприемете нещо ново и да планирате нещата за бъдещето. На този ден единицата ще ръководи света, тъй че всичко ще се получи за тези, които не се опасяват да помолят за помощ и да я дават на другите. Голям шанс чака тези, които не отсрочват нищо за по-късно.
11 октомври - завършек на ретроградния Сатурн
На този ден доста фамилни различия ще изчезнат на назад във времето, тъй като Сатурн минава в естествения си ход за първи път от 23 май. Като планета на хладния разум и поредност, той способства за реализация на грандиозни проекти, за промяна на облика, за нова подготовка и работа. Ако още не сте създали нищо от огромните промени, от 11 октомври се откриват нови благоприятни условия. Планетата ще ви оказва помощ да започнете нов бизнес, както и да решите брадясали проблеми. Ще раздвижи всички, които са се вкопчили в мързела и страха. Затова и до момента в който настъпи новата посока на Сатурн, не губете време. Започнете бърз курс за преквалификация, запишете се да учите нов език, тръгнете по събеседвания.
18 октомври - завършек на ретроградния Меркурий и Юпитер
Най-благоприятният ден от месеца - 18 октомври, го вършат две планети, на които свършва ретроградността. Едната е Юпитер, която вървеше на заден ход от 20 юни. Най-голямата планета в Слънчевата система ръководи материалните полезности и властта, а когато е в назадничавост е удачния миг за всеки, който е желал да построи кариера и да усъвършенства връзките с обкръжаващите. След тази дата ще видите доста нови звезди, богаташи, управници, които ще се усмихват, ще бъдат благи и приветливи.Останалите, които не са съумели да употребяват задния ход на Юпитер, ще разчитат да се възползват от края на ретроградността на Меркурий на тази дата.Оттогава се връща креативното ентусиазъм и мощ. С новата посока на планетата се стопира и потока от злословия и неистини, изключително присъщи за края на ретроградния интервал, а точно - края на септември и началото на октомври. Внимание! С обръщането на посоката на Меркурий обаче задкусилието лъсва и истината ще се разкрие за доста хора. На едни животът ще стане по- лек и прелестен, само че за други - ще донесе неприятни преживявания...
20 октомври -начало наретроградния Уран
И защото в природата хубавото постоянно идва с неприятното, по тази причина и придвижването на планетите не е единствено в една посока. За разлика от останалите 4 планети, Уран влиза в назадничавост и по този начин ще е до 8 януари следващата година. Планетата, обвързвана с най-големите промени, с нововъведенията, с бъдещето, стартира да прави инспекция подготвени ли сме за новия интервал. Не се изненадвайте, в случай че се окаже, че интуицията ви работи на бързи обороти, желанието за смяна е изострено, а отстояването на независимостта ви навлича куп проблеми. Това го прави Уран, с цел да ни подтикне към преоценка на живота, тъй че да се освободим от всичко излишно и да дадем пространство за новото. Ако вярно употребявате този интервал, при започване на идната година ще имате всички шансове по-бързо да се приспособите към големите провокации, които чакат всички нас. Това значи по-малко страсти, повече натурализъм и вътрешен надзор.Това държание го изисква и разположението на планетата Нептун, която дава отговор за тайните, фантазиите и илюзиите. Тя е ретроградна още от 25 юни и ще е по този начин до 1 декември. Така че, оставете чудесата да ви вълнуват единствено на 21 октомври (защо, ще прочетете по- долу ), а още от началото на октомври свалете розовите очила и даже да ви ужаси действителността, не се отхвърляйте да се борите за вашето благополучие и смяна.
21 октомври - пик на метеорен поток
И най-после, нещо любопитно, мистично, сантиментално. На границата сред Везните и Скорпиона, вечерта на 21 октомври против 22-ри, се чака следващия звездопад. Орионидите са поток, който се образува от отломките на Халеевата комета, а радиантът му се намира в съзвездието Орион. Това е денят, в който, в случай че вярвате, най-съкровените ви фантазии ще се осъществен. Както знаете, има два вида хора. Едните имат вяра в чудеса. Други ги основават. Докато гледате падащите звезди,  помислете от коя страна сте и къде желаете да бъдете.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР