Офталмологът д-р Яни Здравков, завеждащ на отделението по витреоретинална хирургия

...
Офталмологът д-р Яни Здравков, завеждащ на отделението по витреоретинална хирургия
Коментари Харесай

Офталмологът д-р Яни Здравков продължава да извършва прегледи в болницата в Мездра и през 2021 г.

Офталмологът доктор Яни Здравков, завеждащ на отделението по витреоретинална хирургия в Клиниката по очни заболявания на УМБАЛ „ Александровска “, ще продължи да прави един път месечно и през 2021 година профилирани прегледи по очни заболявания в „ МБАЛ - Мездра “ ЕООД, оповестиха от лечебното заведение в града.
Профилактичните прегледи ще се правят всеки финален петък от месеца от 10 до 18 часа на първия етаж в постройката на общинската болница.
Записвания за прегледите, които са платени, се одобряват при секретарката на МБАЛ - Мездра Илияна Миркова (ет. 5 в постройката на болницата) или на тел. 0910 9 26 00 и 0877 734 580. Графикът на прегледите ще бъде обявяван на основния вход на лечебното заведение и при секретарката.
Д-р Яни Здравков е един от водещите офталмолози у нас, лекар на медицинските науки, началник на Отделението по витреоретинална хирургия в Клиниката по очни заболявания на Александровска болница и учител в Катедрата по офталмология на Медицински университет - София.
Занимава се с диагностика и лекуване на заболяванията както на предния, по този начин и на задния очен сегмент - катаракта, глаукома, макулна недъгавост, диабет, възпалителни и съдови болести и други
Специализирал е в Италия, Словения, Чехия и Швейцария. Автор е на редица изявления в български и задгранични научни списания, както и постоянен участник в научни конференции и конгреси у нас и зад граница. Членува в Българския лекарски съюз, Националната глаукомна асоциация и в Европейската асоциация на катарактните и рефрактивни хирурзи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР