Официалното тържество за Деня на София се състоя пред храм

...
Официалното тържество за Деня на София се състоя пред храм
Коментари Харесай

Елитът отпразнува Деня на София с водосвет

Официалното празненство за Деня на София се състоя пред храм „ Света София ", който се намира против самата столична община.

Там мелнишкият свещеник Герасим отслужи церемониален водосвет в чест на празника на българската столица. След това беше издигнато знамето на град София паралелно до знамената на Европейски Съюз и България.

Благодаря ви за доверието, които се стараем да заслужим всеки ден. С тези думи кметът на София Йорданка Фандъкова се обърна към жителите по случай празника на града. " Нека да изберем да бъдем положителни хора и да си оказваме помощ един на различен ", прикани тя.

Йорданка Фандъкова честити празника на всички софиянци и съобщи, че София е античен град, само че е град с млад дух, с доста сила и с доста мощ. Тя посочи, че това са силата и силата на неговите хора, на всеки един от нас.

„ Пазим и променяме София дружно. Променят я жителите с гениите и знанията си, стремежите, неспирния сериозен дух. София провокира с опциите, които дава.

Всеки остава своя белег върху града и живее своята неповторима софийска история. В София се живее, тъй като градът е общественост и няма нито пътища, нито домове без хора ", уточни столичният кмет.

Фандъкова пожела още на жителите да са здрави, да имат мъдростта да разграничават вярното от неправилното и силата да избират положителното, както за огромните решения, по този начин и във всекидневните избори.

На формалната гала участваха патриарх Неофит, президентът Румен Радев, предателят на Народно събрание Димитър Главчев, депутати, съветници, заместник-министри и посланици.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР