Официалното начало на пролетта е след по-малко от месец и

...
Официалното начало на пролетта е след по-малко от месец и
Коментари Харесай

Как ще изглежда пролетният сезон за закупуване на жилища през 2024 г.?

Официалното начало на пролетта е след по-малко от месец и някои купувачи на жилища към този момент чакат претрупан сезон. В исторически проект пролетта е деен интервал за продажби на жилища и тази година някои позитивни стопански развития може да налеят масло в огъня.

След като прекара по-голямата част от две години в повишение на лихвените проценти, с цел да ограничи инфлацията, федералният Широко се чака Reserve да намали диапазона на референтния лихвен % през 2024 година, евентуално от началото на март. Кредиторите към този момент започнаха да постановат по-ниски лихвени проценти по ипотечните заеми, а лихвите по жилищните заеми може да паднат още повече, в случай че Федералният запас последва и понижи лихвения %.

Освен това, охлаждането на инфлацията може да стабилизира разноските за живот, позволявайки на купувачите на жилища да разпределят повече от приходите си към предплатено заплащане и заплащания по ипотека. На фона на този декор купувачите на жилища може би правят оценка пазара и се пробват...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР