Официално вчера бе Международният ден на , което само бе

...
Официално вчера бе Международният ден на , което само бе
Коментари Харесай

Най-странните закони за бирата в света

Официално през вчерашния ден бе Международният ден на, което единствено бе мотив за някои да пият по още една ледена след работа.
Прочетете още
Докато празнувате чудото на кехлибарената напитка, вижте любопитни закони в другите страни свързани с нея, които ще ви изненадат.

Знаете ли, че в действителност е нелегално да се напиеш в английски пъб? Законът за метрополията от 1839 година гласи, че е срещу разпоредбите пазачът на " обществена къща " да позволява пиене в техните пространства.

Хваната в крачка

Най-добре е да сте в крайник с локалните ограничавания, когато си пийвате. В Западна Австралия е нелегално жена да " мачка " кутия бира сред гърдите си. И с цел да го потвърди, през 2007 година една барманка беше санкционирана тъкмо за това.

Снакс в бара

Харесвате да си похапвате нещо дребно с бира в бара? Сервирането на бира с " мезета " във всеки ресторант, бар или клуб в американския щат Северна Дакота е срещу закона.

Без храна не може

Казват, че в никакъв случай не пийте на празен корем. Което може да изясни странното решение в Небраска, Съединени американски щати, че е нелегално барман да сервира бира, в случай че не предлага и чорба.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР