Официално регистрираните бежанци от Украйна в Германия са 370 хил.,

...
Официално регистрираните бежанци от Украйна в Германия са 370 хил.,
Коментари Харесай

Как посрещнаха в Германия бежанците от Украйна?


Официално записаните бежанци от Украйна в Германия са 370 хиляди, само че евентуално са доста повече. Това сподели в предаването „ Тази заран “ кореспондентът на bTV в Германия Натали Пашева.

В Германия имаше доста огромна украинска общественост преди войната и доста хора отиват при родственици или другари, посочи тя.

Както към други страни от Европа, има рецензии и към Федерална Република Германия, че има разделяне на съсловия бежанци.

„ За тях се мисли един ход напред – страната се пробва да ги интегрира. От 1 юни те влизат в главната скица за сигурност, което значи, че обществено слабите измежду тях ще имат право на месечни помощи, нещо за което афганистанци и бежанци от Африка чакат с месеци “, разяснява Пашева.

Тя разяснява и успеха на Еманюел Макрон на президентските избори във Франция от отзвука в Германия.

„ След първичната еуфория германците си дадоха сметка, че предстоят нелеки времена в Европа, тъй като крайната десница на Льо Пен е с доста по-висок резултат от предходните избори. С войната крайнодесните, освен във Франция, а в цяла Европа, имат много добър инструментариум за агитация в ръцете си “, сподели кореспондентът на bTV в Германия.

Гледайте повече във видеото!

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР