Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова нарече адски

...
Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова нарече адски
Коментари Харесай

Захарова: Ситуацията около турбините за Северен поток е някакъв адски цирк

Официалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова назова " пъклен цирк " обстановката с турбината, нужна за работата на газопровода " Северен поток ", която Канада въпреки всичко реши да изпрати в Германия, предава ТАСС.

„ Смятам, че обстановката към турбините е някакъв пъклен цирк - първо да подхващат целия набор от ограничения, без да си зададат нито един въпрос по какъв начин те самите ще приложат ограниченията си по образеца на своята компания и най-малкото на своите водещи области на стопанската система, финансите и по този начин нататък “, сподели още Захарова.

Захарова съобщи, че режимите на западните страни „ не допускат изчерпателен метод “ към решенията на Европейския съюз, заради това, че „ самите те със личните си ръце, не подложени на офанзива, а в действителност са избутани на ръба на оцеляването. "

От средата на юни планът " Северен поток " работи с 40% от оптималния си потенциал заради несвоевременно връщане на газови компресорни елементи след ремонт. Една от турбините, издигната в Канада от Siemens Energy, беше изпратена в Монреал за ремонт. Заради глобите на Канада против Русия производителят отхвърли да върне ремонтираното съоръжение в Германия.

Източник: " Труд "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР