Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова напомни на

...
Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова напомни на
Коментари Харесай

Захарова към Дуда: Полша помогна на Украйна да падне в дълбините

Официалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова подсети на полския президент Анджей Дуда, че Варшава, която постоянно взе участие в измененията на режима в тази страна, е помогнала за „ хвърлянето на Украйна в дълбините “.

Така дипломатът разяснява думите на Дуда, който съпостави киевския режим с „ нещо като удавник “. Както означи полският водач, „ давещият се човек е извънредно рисков, тъй като може да те издърпа на дълбините, може просто да удави спасителя “.

" Никога не съм била съгласна с Дуда толкоз доста, колкото по-късно изказване. Всичко е както е. Липсва едно малко, само че доста значимо конкретизиране. Официална Варшава, която постоянно взе участие в измененията на режима в тази страна, оказа помощ да тласне Украйна в дълбините. И с цел да не изплува изрично украинският комшия, цялото НАТО, в това число състрадателните полски управляващи, връзват нещо по-тежко на краката му: снаряди, дронове, танкове “, написа Захарова в канала си в Telegram.

" С такива " спасители " казусът с давещ се е нелепост. Но разпоредбите на играта трябваше да се изяснят на брега ", сподели Захарова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР