Официалният представител на руското министерство на външните работи Мария Захарова

...
Официалният представител на руското министерство на външните работи Мария Захарова
Коментари Харесай

Захарова: Опитите на Киев да атакува Крим няма да останат без отговор

Официалният представител на съветското министерство на външните работи Мария Захарова разяснява опитите за осъществяване на терористични офанзиви в Крим от въоръжените сили на Украйна (ВСУ). Тя съобщи, че сходни дейности няма да останат без отговор.

„ Подобен бойкот дава опция на интернационалната общественост още един път да се убеди в същинската същина на киевския режим. Не може да има опрощение за сходни безчовечен дейности и те няма да останат без отговор “, сподели говорителката на външното министерство.

Захарова напомни, че следобяд в събота, 12 август, киевският режим още веднъж е направил опит за терористична офанзива на Кримския мост. А през нощта Крим беше подложен на масирана офанзива от украински дронове.

„ Остро осъждаме тези терористични офанзиви “, акцентира дипломатът.

Тя напомни, че Кримският мост е обект на чисто гражданска инфраструктура, офанзивите против който са неприемливи. Въпреки това от есента на предходната година въоръжените сили на Украйна се пробват да нападат този обект, което, наред с други неща, докара до гибелта на цивилни.

„ По този метод въоръжените сили на Украйна, неспособни, макар масираната западна помощ, да трансформират обстановката на линията на прикосновение, се пробват да отвоюват цивилни обекти и цивилни жители благодарение на недостойни терористични способи “, заключи Захарова.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР