Официалните ръководители на специалната военна операция в Украйна - военният

...
Официалните ръководители на специалната военна операция в Украйна - военният
Коментари Харесай

Гиркин: Герасимов и Шойгу са морални уроди и пълни безделници

Официалните ръководители на " специфичната военна интервенция " в Украйна - военният министър Сергей Шойгу и военачалник Валерий Герасимов - са " морални уроди и цялостни безделници ".

Така бяха окачествени от терориста, някогашен боен министър на сепаратистите в Донецк и понастоящем боен блогър Игор Гиркин.

" Това, че Герасимов и Шойгу са морални уроди и цялостни безделници, е ясно за всички на фронта, освен на " Вагнер ". Това, че са крадци, е известно освен на фронта, само че и на доста други места. Това, че са кретени, вероятно знае цялата страна. Или най-малко се досеща, съдейки по резултатите от " специфичната военна интервенция ".

" Gerasimov and Shoigu are moral freaks and cretins " - terrorist Girkin-Strelkov.

Why do they say there is no opposition in Russia when it`s right here - Girkin-Strelkov and Prigozhin!
— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en)

Това не е първият път, в който Гиркин си разрешава да наскърбява двамата авторитетни лидери - прегрешения, за които елементарният съветски жител може да получи сурова присъда. Военният блогър постоянно подлага на критика Шойгу и Герасимов поради некомпетентния метод, по който водят съветската атака от началото на 2023 година и изобщо заради отказа на Москва да разгласи пълномащабна готовност в Русия.

Гиркин бе измежду тримата наказани за свалянето на малайзийския пътнически аероплан над Украйна през 2014 година

Спекулира се, че той разполага с неопровержими доказателства за отговорността на Москва за удара срещу самолета и поради това Кремъл толерира персоналната му " независимост на словото.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР