Официалната презентация на компанията HMD Global е обявена за нулевия

...
Официалната презентация на компанията HMD Global е обявена за нулевия
Коментари Харесай

Първи снимки на безрамковия Nokia 7 Plus и бюджетния Nokia 1

Официалната презентация на компанията HMD Global е оповестена за нулевия ден, тъкмо преди началото на ревюто MWC 2018, т.е. на 25 февруари.
Финландската корпорация е подготвила за това събитие изображенията на безрамковите смарт телефони Nokia 7 Plus и Nokia 1, които известният инсайдер Евън Блас общително показа с целия свят.



Никой не се съмнява, че тези фотоси са същински. Вижда се, че Nokia 7 Plus е оборудван с безрамков екран със съответствие на страните 18:9 и има двойна съществена камера на задния панел, с отвесно разположение на датчиците. Малко по-надолу е подложен скенера за пръстови отпечатъци, а в най-долната част се вижда надписа Android One, който подсказва, че мобилното устройство работи под ръководството на чист Android.



Nokia 1 , който би трябвало да бъде показан по време на ревюто, не наподобява толкоз привлекателно, само че за сметка на това ще бъде извънредно на ниска цена. Според непотвърдена към този момент информация, той ще коства към $50 – $80. Вижда се, че корпусът е пластмасов, а на задния панел е сложена единична камера и мощна светодиодна фотосветкавица.



Nokia 1 няма скенер за пръстови отпечатъци и това ще бъде най-бюджетното устройство с Android 7.0, което може да бъде открито на пазара.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР