Официалната позиция на партията е, че не бихме преговаряли само

...
Официалната позиция на партията е, че не бихме преговаряли само
Коментари Харесай

Делян Добрев: Позицията на ГЕРБ е, че не бихме преговаряли с Възраждане, според мен не трябва и с ПП

" Официалната позиция на партията е, че не бихме преговаряли единствено с " Възраждане " Моето персонално мнение е, че не би трябвало да преговаряме и с " Промяната " и съм доста удовлетворен, че те през днешния ден са отказали каквито и да е договаряния с ГЕРБ, тъй като съгласно мен " Промяната " са тъкмо противоположното на това, което наподобяват ". Това съобщи Делян Добрев от ГЕРБ в " Панорама ".

От една страна сякаш са прозападно насочени, само че в това време тяхното държавно управление работеше за интеесите на Путин и за бюджета на Путин, апропо. Говориха, че ще строят автомагистрали, не закърпиха и една дупка. приказваха, че са пронив корупцията, а в действителност най-големите корупционни схеми се случиха по времето на тяхото ръководство

Той донесе в студиото две фактури - едната от " Газпром ", съгласно която препоръчаната цена на природния газ за юли е 84 $ за мегаватчас. Втората фактура, която показа е от румънска дъщерна компания, медиатор на " Газпром ", която е предложила цена на газа за юли от 110 евро.

" Вместо България да купи газ за 84 $ от " Газпром ", купува отново от " Газпром ", парите отново отиват при Путин или разликата се дели по някакъв метод, не знаем. Тази компания " Винтерсхау Румъния " е дъщерна компания на " Газпром Швейцария ", която е дъщерна на " Газпром Русия ". Тоест газът идва през Швейцария по документи и парите се връщат по същия път ".

ГЕРБ изрично са съгласни България да изпрати оръжие на Украйна, съобщи Добрев. " Готови сме да създадем отстъпки, тъй че да удовлетворим до оптималната степен сътрудниците от Демократична България " единствено и единствено да има държавно управление, тъй като е значимо да има държавно управление. Без " Промяната " и без " Възраждане ", само че е значимо да има държавно управление.

На въпрос дали ГЕРБ биха подкрепили държавно управление на " Продължаваме промяната ", в случай че се стигне до втори мандат, Добрев отговори, че той персонално " по-скоро би си отрязал ръката ". По думите му страната би трябвало да се развива по тъкмо противоположния метод, по който те оферират.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР