Oфициална церемония по закриването на XIX издание на Националния студентски

...
Oфициална церемония по закриването на XIX издание на Националния студентски
Коментари Харесай

Церемония по закриването на студентския „Летен университет“ се проведе в Китен

Oфициална гала по закриването на XIX издание на Националния студентски „ Летен университет “ се организира в Китен. На събитието участва президентът Румен Радев.

„ Младите хора са най-важни за страната ни “, съобщи президентът Румен Радев. Той добави, че образованието в университет не се изчерпва само с образуването на познания и умения в дадена професионална област, а e стадий, в който младежите се образуват като персони.

„ Като виновни жители на нашата татковина. Всеки има своите безспорни качества и качества, само че съм уверен, че единствено дружно можете доста повече. Затова споделяйте вашите познания, вашите умения, вашата сила, тъй че дружно да увеличаватe вашия капацитет и да ставате по-силни. Използвайте всяка една опция да работите дружно, единствено по този начин ще гарантирате едно по-добро бъдеще както на вас, по този начин и на България и на света “, сподели президентът пред студентите.

По време на церемотнията бяха отличени спечелилите в девет разнообразни спортни дисциплини. В Летния университет, който се организира в Китен, се включиха 468 студенти от 24 висши учебни заведения в страната. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР