Офисът на дългогодишния сенатор от Демократическата партия от Пенсилвания Боб

...
Офисът на дългогодишния сенатор от Демократическата партия от Пенсилвания Боб
Коментари Харесай

Дългогодишният демократ от Пенсилвания мълчи относно подкрепата за член на „Отряда“ на първокурсника, след като името му беше тихо премахнато от сайта

Офисът на дългогодишния сенатор от Демократическата партия от Пенсилвания Боб Кейси резервира безмълвие по отношение на това дали авторитетният народен представител от щата Кийстоун към момента утвърждава члена на новокурсника Съмър Лий в светлината на реакцията на нейната изразителност за Израел.

Fox News Digital се свърза с офиса на Кейси в Сената, прессекретаря, началника на кабинета и акцията неведнъж тази седмица, с цел да види дали депутатът от Демократическата партия ще утвърди Лий през 2024 година, само че не получи отговор.

Пенсилвания още веднъж ще служи като основен щат на бойното поле през този избирателен цикъл, защото се чака някогашният президент Доналд Тръмп и президентът Байдън да се изправят пред реванш в щат, който гласоподава с малко за Тръмп през 2016 година и избра Байдън през 2020 година марж от 1,17%.

Очаква се също по този начин, че Кейси ще има сложна предизборна акция тази година, защото пази мястото си за четвърти път. Липсата му на отговор по отношение на това дали подкр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР