offnews.bgАз желая да бъда омбудсман и да си върша работата.

...
offnews.bgАз желая да бъда омбудсман и да си върша работата.
Коментари Харесай

Мая Манолова към Слави Трифонов: Аз съм по-добра като омбудсман, отколкото като политик, Вие - като водещ, не като журналист

offnews.bg

Аз искам да бъда омбудсман и да си правя работата. Мисля, че и хората желаят това. Нека всеки си прави работата почтено.

Така националният омбудсман Мая Манолова отговори на зрителски въпрос дали желае да бъде министър председател на България в " Шоуто на Слави ". Има подобен интервал в историята на партията, в която бях, Българска социалистическа партия - незаконна активност. Няма да върша нищо незаконно, в случай че реша да върша нещо, ще го разглася обществено. Не знам за какво е този боязън какво ще върша - като реша, ще ви кажа, изясни Манолова. 

Защо бяхте друга като политик и в този момент като омбудсман - коя е същинската Мая Манолова, бе различен въпрос към омбудсмана. Това са разнообразни действия, разнообразни задължения, изясни тя.

Сегашната работа ми харесва повече. Приемам, че съм по-добра като омбудсман, в сравнение с като партиен политик. Никой не е еднообразно добър във всичко. Ето, и вие сте по-добър като водещ, в сравнение с като публицист, обърна се Манолова към Трифонов. Защо ми казвате това, вие заяждате ли се с мен?, реагира Слави. Не, просто по този начин го споделих, да разведрим малко ситуацията, изясни Манолова.  Да, в последните дни съм изключително бодър, завърши тематиката Слави Трифонов. 

Не съм член на Българска социалистическа партия, посочи Манолова в отговор на различен зрителски въпрос. 

Наричали са ме по какъв начин ли не, това в никакъв случай не ми е пречило да си правя работата, интересува ме оценката на хората, съобщи Манолова във връзка това, че от КТ " Подкрепа " са я определили като Батман на републиката. 

Както са тръгнали да ми пречат да си правя работата, може и по-рано, преди края на мандата ми като омбудсман, да взема решение да се върна в политиката, съобщи още Мая Манолова. 

Тя още веднъж отхвърли да заяви кой й е подал сигнала за аферата Костинброд. Свърши се с подправените бюлетини, в този момент наред са секционните комисии - хората си гласоподават, те си броят, съобщи омбудсманът. 

 

 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР