Оферти на софтуерни ключове от Godeal24 за Деня на влюбенитеДенят

...
Оферти на софтуерни ключове от Godeal24 за Деня на влюбенитеДенят
Коментари Харесай

За Свети Валентин: Windows 10 от €5, само една седмица!

Оферти на софтуерни ключове от Godeal24 за Деня на влюбените

„ Денят на влюбените ” е близо и в този момент е подобаващият миг да планирате подарък за обичания човек (защо не и за себе си). Въпреки че шоколадът постоянно е алтернатива, може да зарадвате половинката си с по-практичен подарък. Или може би вашият сътрудник е фанатик, захласнат от технологиите? Продукти на Microsoft като Windows 10 и Office 2019 са добър избор за вас и колегата ви, актуализирайте компютрите си още тази седмица.

Godeal24 започва Голяма ликвидация за Свети Валентин (), от която можете елементарно да се сдобиете с най-евтините Windows 10 и Office 2019 през 2021 година Специално за промоцията те са подготвили доста „ двойки ” артикули, с цел да спестите още повече. Просто разгледайте офертите в този момент, остава единствено 1 седмица.



Специални оферти за Свети Валентин купи „ двойка ” , спести повече! Ограничени предложения !

Оферти на половин цена – к упете двойка , платете едн о ! Да, 50% отстъпка! (с ваучър GG50 )

Office 2019 и 2016 – 62% отстъпка (с ваучър GG62 )

Допълнителни предложения Най-добрите цени на програмен продукт за работа и дома ! Сега, с 55% отстъпка ! (с ваучър GG55 )

Пазаруването в Godeal24 е извънредно елементарно! Скоро след поръчката получавате имейл с продуктовите си ключове – без да се постанова да чакате дни! В случай че имате някакви въпроси, екипът за обслужване на клиенти ще ви даде бърза и всеобхватна поддръжка, от която се нуждаете. Просто им изпратете имейл на следния адрес:

Ако сте от тези консуматори, които отсрочват покупката без значение по какъв мотив, можете да бъдете спокойни, знаейки, че ще намерите нещо преференциално, в случай че не сте съумели да пазарувате при започване на тази година. Само не забравяйте, че колкото по-дълго чакате, толкоз по-голям шанс ще имате, когато става въпрос за нетрадиционни дарове.

рекламна публикация
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР