Офертата на движението към ГЕРБ да се откажат от коалицията

...
Офертата на движението към ГЕРБ да се откажат от коалицията
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Догодина ще има три вота

Офертата на придвижването към ГЕРБ да се откажат от обединението с " Обединени патриоти " и да ръководят в малцинство с поддръжката на Движение за права и свободи към този момент не е годна. Има решение да се форсира демонтажът на тази управническа коалиция, тъй като не показва промени, тъй като бюджетът не става. Този парламент е привършен.

Проектобюджетът за 2019 година е насочен към това ръководещите с парите на данъкоплатците да завоюват постоянните европейски и локални избори следващата година. Има " неприятна вест " за ГЕРБ: Бюджетът ще докара и до трети избори и навръх третите днешните ръководещи няма да завоюват.

Бюджетът не е съгласуван с икономическия цикъл, а увеличените разноски ще напомпат инфлацията, ще се забави икономическият напредък, а това ще изяде нарастването както на пенсиите, по този начин и на заплатите. Увеличението на приходите на целеви групи също е предизборно и голословно стопански, а градовете, ръководени от ГЕРБ, са превърнати в строителни площадки за разлика от други места.

Поехме курс към предварителни избори, макар че към момента не виждаме опция на настоящето ръководство. Желанието на Движение за права и свободи е да бъде направена стратегия за извеждане на страната от рецесията с небосвод от 10 година с необятна парламентарна и извънпарламентарна поддръжка, която да се извършва от партията, която пристигна на власт.

Ако завоюва ГЕРБ, тя ще дефинира кой ще е министър-председател, в случай че завоюва Българска социалистическа партия - тя ще дефинира. Изборите ще посочат кой печели и спечелилият ще извършва тази стратегия. Движение за права и свободи работи доста интензивно по реализирането на тази концепция и изрази вяра, че медиите също могат да оказват помощ.

В настоящия парламент при започване на всяко съвещание депутатите от Движение за права и свободи ще изчакват ръководещите да обезпечат кворум и ще се записват по-късно.

По тематики, които попадат в предизборната стратегия на Движение за права и свободи, придвижването ще гласоподава с ръководещите.

Движение за права и свободи упорства за отстраняването на Валери Симеонов по морални съображения в символ на взаимност с майките на деца с увреждания, а желае оставката на целия кабинет с политически претекстове.

Искаме отстраняването на един нахален и безсрамен вицепремиер, който е позор за България. Движение за права и свободи първо видя, че той не става. Поискахме оставката му още преди година и половина. И освен на него, на целия кабинет. Искаме предварителни избори. Такива ще има, без никакво подозрение. И не Движение за права и свободи ще ги провокира, а ръководещите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР