Офанзивният играч на Левски Джавад ел Джемили не пътува с

...
Офанзивният играч на Левски Джавад ел Джемили не пътува с
Коментари Харесай

Левски вдига важен играч за двубоя с ФК ЦСКА 1948

Офанзивният състезател на Левски Джавад ел Джемили не пътува с отбора за Кърджали. Лекарският щаб не съумя да вдигне родения в Испания състезател с марокански корени. Ел Джемили получи травма на последната подготовка преди гостуването на Берое в петък, което бе изгубено с 1:2.

Сега очакванията са, че медицинският екип на сините ще направи по този начин, че Джавад да бъде на линия за друга аудиенция - тази на ЦСКА 1948. Двубоят в Бистрица от 16-ия кръг на Първа лига е на 7 ноември, вторник, от 17:30 часа. До момента Ел Джемили има 5 гола в 13 турнирни мача, игра и във всичките 6 мача в Лигата на конференциите, само че в тях не се разписа.

В лазарета на Левски продължава да бъде фланговият нападател Велтон. Бразилското крило е с контузия от семейството на Черно море (1:0). Лошото за треньора Николай Костов е, че няма да може да го употребява и против ФК ЦСКА 1948. Уетлън, който е най-острият състезател на сините, ще бъде подготвен за игра най-рано след идната пауза в шампионата поради евроквалификациите на националния тим против Унгария и Сърбия.
 Арда - Левски 0:0 в среща от еfbet Лига
Арда не се даде и на Левски, без голове в Кърджали

Арда и " сините " не си означиха гол
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР