Офанзивният футболист на ЦСКА Матиас Фаетон ще се завърне в

...
Офанзивният футболист на ЦСКА Матиас Фаетон ще се завърне в
Коментари Харесай

Фаетон се завръща сред титулярите на ЦСКА

Офанзивният футболист на ЦСКА Матиас Фаетон ще се завърне в титулярния състав на Нестор Ел Маестро за идното на следващия ден турнирно посещение на Славия. Лятното попълнение, за което бяха платени рекордни за клуба в последните две десетилетия пари, стартира на по-бавни обороти на " Армията ", само че към този момент се приспособява към отбора и сега е една от най-острите варианти в нахлуване.

Той бе запаса в предходния кръг против Етър най-много поради нарушавания му подготвителен развой около уговорките с националния тим на Гваделупа, за който вкара два гола. Фаетон изгледа от пейката първите 45 минути на срещата, които се изиграха в събота. За довършването на мача в неделя обаче той незабавно бе включен в игра от треньора Ел Маестро в ролята на ляв външен халф.

Утре Матиас още веднъж ще започва, като не е ясно дали сръбският ментор отново ще го употребява в средата на терена, или на върха на офанзивата, където също може да бъде потребен. В състава се завръща и капитанът Амос Юга, който беше осъден за насъбрани картони, написа " Тема Спорт ". 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР