Офанзивният футболист на Левски Ивелин Попов не спира да тренира,

...
Офанзивният футболист на Левски Ивелин Попов не спира да тренира,
Коментари Харесай

Ивелин Попов не спира да тренира, въпреки че е в почивка

Офанзивният футболист на Левски Ивелин Попов не стопира да тренира, макар че е в отмора. Бившият капитан на националния тим държи да бъде в отлична кондиция за старта на зимната подготовка. Вчера Попето пусна видео от своя подготовка за мощ на краката във фитнеса.

Преди дни той популяризира и клип по какъв начин се готви под снега на стадиона в столичния квартал Драгалевци. Явно е, че 35-годишният Ивелин желае да се потвърди пред критиците. Само по този начин можем да си разбираем и написаното преди дни в една от обществените мрежи.

" Ветеран-войник, взел участие в голям брой борби, нормално е с голям брой медали и оценки, изключително в случай че е бил на футболното поле поредно близо нищожните 20 години, 12 от тях в чужбина! Ако този деец е решил да се включи и да поддържа нечия борба, залагайки името и репутацията си, купите и оценките си, приети в чужбина, където естествено не схващат от нищо... То евентуално компромисът и идеалите са от негова страна!!!! Вечно ваш, Ветерана! ", гласеше постът на Попов.

През акцията Ивелин бе преследван от травми. Той получи контузия още по време на подготовката, а по-късно няколко пъти влиза в лазарета. Бившият национал изигра общо 16 мача за сините през есенния полусезон, в които осъществя 3 гола.

Треньорът Станимир Стоилов разчита доста на опита му и даде обещание, че Попето ще покаже доста по-добра игра, откакто направи добра зимна подготовка, написа " Тема Спорт ".
 Паспорт стопира бранители за Левски
Паспорт стопира бранители за Левски

Ако " сините " вземат бранител, то той би трябвало да има и паспорт от ЕС
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР